Βιοανάπλαση δέρματος – Ανάπλαση ουλών

     Η Βιοανάπλαση δέρματος είναι μια πρωτοπόρος μέθοδος ανάπλασης και αντιγήρανσης προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ! Είναι η ενεργοποίηση των κυττάρων του δέρματος για να έχουμε την αναγέννηση και ανανέωση του! Ρυθμίζει τον κυτταρικό μεταβολισμό και προάγει την ανάπλαση των ιστών σε βάθος και όχι επιφανειακά όπως με τα λέιζερ και τα χημικά πήλιγκς που προκαλούν έντονο ξεφλούδισμα του δέρματος και frosting! Δεν φωτοευαισθητοποιεί γι’ αυτό γίνεται και το καλοκαίρι. Βιοδιέγερση είναι οι τεχνικές που διεγείρουν τις λειτουργίες του δέρματος αφορά όχι μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες.

    Η αναγέννηση του δέρματος είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για μια πιο καθαρή, λαμπερή και νεότερη εμφάνιση, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία του δέρματος και την επιτυγχάνουμε με ένα καινοτόμο προϊόν 2 φάσεων. Η ισχυρή διέγερση των βιοσυνθετικών διεργασιών αποκαθιστά τη δομή του δέρματος. Επιταχύνει την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Τα δραστικά συστατικά, όπως το TCA, το σαλικυλικό οξύ και το γαλακτοβιονικό οξύ, συμβάλλουν σε μια βαθιά διέγερση της αναπαραγωγής του δέρματος και των βιοσυνθετικών διαδικασιών που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της γήρανσης του δέρματος και της οξειδωτικής βλάβης που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία και τη ρύπανση. Η διαδικασία δεν είναι επεμβατική και δεν προκαλεί frosting, αίσθημα καύσου και ερεθισμό στο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο, σε όλες τις ηλικίες. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα και στην κυστική ακμή!

     Το BioRePeelCl3 FND είναι ένα διφασικό προϊόν Medical Device για τοπική χρήση, με ειδική δράση στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.
Το BioRePeelCl3 FND περιέχει Τριχλωροξικό οξύ (TCA) 35% ενισχυμένο με ένα καινοτόμο και λειτουργικό μείγμα α-υδροξυοξέων, β-υδροξυοξέων, πολυ-υδροξυοξέων, αμινοξέων, βιταμινών και GABA.
    Η συνέργεια των μεμονωμένων δράσεων του BioRePeelCl3 FND δημιουργεί γι ‘αυτό ένα βιοαναζωογονητικό αποτέλεσμα, αποκαθιστώντας τις βέλτιστες φυσιολογικές συνθήκες του δέρματος, καθιστώντας το προϊόν όχι μόνο ένα peeling, αλλά μία πλήρη αισθητική και δερματολογική θεραπεία, ιδανική για κάθε ανάγκη χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση και ενυδάτωση.

     Η θεραπεία συνδυάζεται με ενδοδερμία και έχει άριστα αποτελέσματα στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια (γεροντικές κηλίδες -πανάδες) στις μασχάλες, στους αγκώνες, στα γόνατα, στους γλουτούς και πόδια αλλά και στις μηρογεννητικές περιοχές.

    Το αποτέλεσμα της θεραπείας αυτής είναι η βαθιά αναζωογόνηση του δέρματος,η αποκατάσταση του τόνου και της ελαστικότητας του, η μείωση των ρυτίδων, η εξομάλυνση του τόνου του δέρματος και η δραστική μείωση των υπερχρωμιών, η συρρίκνωση των πόρων και η σμηγματορύθμιση (μείωση της υπερβολικής σμηγματόρροιας).

Facebook
Μετάβαση στο περιεχόμενο