Αντιγηραντική θεραπεία λαιμού και ντεκολτέ

     Ο λαιμός είναι το μέρος του σώματος που στηρίζεται το κεφάλι. Είναι από το γοητευτικότερα σημεία μιας γυναίκας, ειδικά όταν είναι ψηλός. Χαρίζει γοητεία όταν το δέρμα του είναι τέλειο, χωρίς πανάδες και ρυτίδες. Χρειάζεται την περιποίηση και τις θεραπείες που εφαρμόζουμε στο πρόσωπο γιατί πολλές φορές ο λαιμός, το ντεκολτέ, και τα χέρια μας, δείχνουν την ηλικία μας. Είναι λάθος η περιποίηση να σταματά στο πηγούνι. Το δέρμα του λαιμού αλλά και του ντεκολτέ είναι πολλές φορές πιο λεπτό και ξηρό από αυτό του προσώπου και πιο ευαίσθητο. Τούτο οφείλεται στο λιγοστό υποδόριο λίπος της περιοχής, στην έλλειψη σμηγματογόνων αδένων αλλά και την έκθεση στο ηλιακό φως ειδικά το καλοκαίρι!. Μάλιστα όταν το δέρμα κάτω από το πηγούνι χαλαρώνει δημιουργείται το διπλοσάγονο, ένα αντιαισθητικό “σακούλιασμα” του δέρματος που μόνο χρόνια προσθέτει.

    Από μικρή ηλικία πρέπει να φροντίζουμε το δέρμα του λαιμού και του ντεκολτέ, ώστε να προλάβουμε τις ρυτίδες και πτυχώσεις που δημιουργούνται από την χαλάρωση. Χρειάζεται μια σωστή περιποίηση στο ινστιτούτο και καθημερινή φροντίδα στο σπίτι.
Ξεκινώντας από την νεαρή ηλικία την περιποίηση και φροντίδα τους, ενισχύουμε τους μηχανισμούς άμυνας του δέρματος, προλαμβάνοντας τις βλάβες που προέρχονται από την ηλιακή ακτινοβολία, την γήρανση και την ρύπανση της ατμόσφαιρας. Εάν δεν χρησιμοποιούμε αντηλιακή κρέμα στον λαιμό και στο ντεκολτέ εμφανίζονται πανάδες, δυσχρωμία, χαλάρωση και φωτογήρανση. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη μειώνονται και χάνει την ελαστικότητά και τονικότητα του το δέρμα. Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη από την νεαρή ηλικία και με την πάροδο του χρόνου η κρέμα νυκτός πρέπει να είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά (ρετινόλη, αντιοξειδωτικά, υαλουρονικό οξύ κλπ).

     Πολλές φορές δημιουργούνται οριζόντιες ρυτίδες στον λαιμό, οι οποίες με την πάροδο της ηλικίας βαθαίνουν και διπλώνει το δέρμα στα σημεία εκείνα.
Η στάση του σώματος κατά την διάρκεια του ύπνου επηρεάζει πολύ το δέρμα του λαιμού. Η καλύτερη στάση ύπνου είναι ανάσκελα γιατί το δέρμα του λαιμού δεν ζαρώνει, το δε μαξιλάρι πρέπει να μην είναι ψηλό.
    Θεραπεία στο ινστιτούτο:
    Οι πιο δραστικές θεραπείες αντιγήρανσης του λαιμού και ντεκολτέ είναι ο Εστιασμένος Υπέρηχος Υψηλής Έντασης HIFU ULTHERA DeepSEE και οι ραδιοσυχνότητες RF. Η Μεσοθεραπεία επίσης είναι μία θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης του δέρματος που γίνεται είτε με DERMAPEN είτε με FRAX-PEEL και ειδικούς ορούς αποστειρωμένους! Ο Συνδυασμός αυτών των τεχνολογιών φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα!
    Το HIFU ULTHERA Είναι μια συγκεκριμένη τεχνολογία και δεν είναι ίδια με τις άλλες μορφές υπερήχων. Σε αντίθεση με το χειρουργικό Λίφτινγκ η τεχνολογία HIFU είναι μια ΜΗ επεμβατική διαδικασία που στοχεύει όχι μόνο τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος αλλά και τον υποδόριο ιστό κάτω από το δέρμα το γνωστό μας SMAS (Βαθύτερα στρώματα συνδετικού ιστού και μυικών στοιβάδων), προκαλώντας θερμική συρρίκνωση με αποτέλεσμα την σύσφιξη! Εισχωρεί πιο βαθιά από το Λέιζερ και τις ραδιοσυχνότητες RF.
    Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες RF και δη με το νέο μηχάνημα ταυτόχρονης, τριπλής ενέργειας Ραδιοσυχνότητες, Vacuum massage και Φωτοθεραπείας δρα με τρεις τρόπους!
1) Η ενέργεια των Ραδιοσυχνοτήτων RF διεισδύει στα στρώματα του δέρματος για να θερμάνει επιλεκτικά τον ιστό του δέρματος όπου ενσωματώνονται οι ίνες κολλαγόνου. Η τοπική θέρμανση προκαλεί άμεση συστολή των ινών κολλαγόνου και διεγείρονται για να παράγουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη.
2) Το Vacuum massage διεγείρει τις λειτουργίες του δέρματος, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, προάγει την ανανέωση των κυττάρων και διεγείρει τους ινοβλάστες να παράγουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη!
3) Η Φωτοθεραπεία LED ταυτόχρονα με τις Ραδιοσυχνότητες και το Vacuum massage ενισχύει την θεραπεία! Αποτέλεσμα είναι η σύσφιξη δέρματος και ιστών αλλά και το καθαρό, λείο και ενυδατωμένο δέρμα χωρίς ρυτίδες και κηλίδες!

Vitalift

• Drenage και μυοτόνωση για παροχέτευση λέμφου (πρησμένα μάτια κλπ)
• Ιονισμός για καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων.
• Φωτοανάπλαση στα 660nm. Η μονοχρωματική δέσμη κόκκινου φωτός προκαλεί τη διέγερση των κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
• Διεγείρει την αναγέννηση της επιδερμίδας.
• Αναζωογονεί το δέρμα.
Το πλέον ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτροθεραπείας, με μικρορεύματα για άνεση στην αγωγή και διαχρονικότητα στο αποτέλεσμα.
Το Vitalift είναι ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα ελεγχόμενο ολοκληρωτικά από ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Αγωγές:
α) Αυτόματη διέγερση με patch. Τέσσερις διαφορετικές συνδεσμολογίες, ανάλογα με τις ομάδες των μυών που θέλουμε να γυμνάσουμε.
β) Επιλεκτική μυοτόνωση με έτοιμα προγράμματα για όλες τις περιοχές του προσώπου.
γ) Drenage για παροχέτευση λέμφου (πρησμένα μάτια κλπ)
δ) Ιονισμός για καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων.
ε) Έλεγχος του επιπέδου υγρασίας δέρματος.
ζ) Φωτοανάπλαση στα 660nm. Η μονοχρωματική δέσμη κόκκινου φωτός προκαλεί τη διέγερση των κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
η) Ενεργοποιεί 10 μεταλλικούς ακροδέκτες με μικρορεύματα για την κυτταρική ανανέωση.
θ) Διεγείρει την αναγέννηση της επιδερμίδας.
ι) Αναζωογονεί το δέρμα.

Facebook
Μετάβαση στο περιεχόμενο