[vc_row][vc_column][vc_column_text]Στο Katerina DaySpa για την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος εφαρμόζουμε συνδιαστικό πρωτόκολλο θεραπειών και μηχανημάτων για κάλητρτο και γρηγορότερο αποτέλεσμα και διάρκεια! Με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας μηχανημάτων και εξέλιξη της Κοσμετολογίας μπορούμε να αντιστρέψουμε την γήρανση!
Η Γήρανση είναι ένας σταδιακός εκφυλισμός όχι μόνο του δέρματος αλλά και όλου του ανθρώπινου σώματος.

age1Η Γήρανση του δέρματος χωρίζεται σε 3 κατηγορίες:
α) την χρονολογική γήρανση (ηλικιακή)
β) την ορμονική γήρανση (μείωση οιστρογόνων στον οργανισμό) και
γ) την φωτογήρανση (υπερβολική έκθεση στον ήλιο, ή έκθεση χωρίς αντηλιακή προστασία κατά την οποία δημιουργούνται οι “ελεύθερες ρίζες” οι οποίες ευθύνονται για την φωτογήρανση).

Η Γήρανση εκδηλώνεται στο δέρμα με ρυτίδες, χαλάρωση, πανάδες στο πρόσωπο, ντεκολτέ και χέρια, θαμπή όψη, ηλιακή ελάστωση, ευρυαγγείες, προκαρκινικές βλάβες, σακούλες κάτω από τα μάτια, αύξηση τριχοφυΐας στο πρόσωπο και πολλές φορές με ακμή. Οι ρυτίδες της φωτογήρανσης είναι πιο βαθιές. Το δέρμα γίνεται τραχύ από την αφυδάτωση.

Άλλοι παράγοντες που οδηγούν στην γήρανση του δέρματος είναι ο λανθασμένος τρόπος ζωής, όπως κάπνισμα, ποτό, κακός ή ανεπαρκής ύπνος, κακή διατροφή ελλείπεις σε πρωτεΐνες, αντιοξειδωτικές ουσίες και το άγχος – στρες.

 040ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ είναι η διαδικασία για να καθυστερήσουμε την γήρανση και να παρατείνουμε την νεότητα του δέρματος!

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

1) Ραδιοσυχνότητες RF:
images (15)H μέθοδος των ραδιοσυχνοτήτων (RF) είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος προσώπου και σώματος και των ρυτίδων. Είναι νέα και ευφυής τεχνολογία. Είναι μη χειρουργική μέθοδος που τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα και σβήνει τις ρυτίδες που χαράζει ο χρόνος στο πρόσωπο και στον λαιμό, όπως συμβαίνει με το χειρουργικό λίφτινγκ. Δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες με Laser. Είναι ιδανική και για εποχές με ηλιοφάνεια.

Με την θεραπεία των ραδιοσυχνοτήτων επιδρούμε στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος με  θερμότητα και ενέργεια. Η θερμότητα διεγείρει τους ινοβλάστες και παράγουν άμεσα κολλαγόνο, βασικής πρωτεΐνης για την καλή όψη της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας σφικτό, λείο και όμορφο δέρμα! Κατά την διάρκεια της θεραπείας η πελάτισσα αισθάνεται θερμότητα παράλληλα όμως η επιδερμίδα ψύχεται από ψυκτική συσκευή και έτσι προστατεύεται από την θερμότητα που φθάνει στο χόριο του δέρματος και στον υποδόριο ιστό υπό μορφή ενέργειας. Η ενέργεια αυτή σε βάθος χρόνου, προκαλεί διέγερση των ινοβλαστών κυττάρων του δέρματος, οι οποίοι στην συνέχεια παράγουν νέο κολλαγόνο. Έτσι εκτός από την σύσφιγξη του δέρματος έχουμε και ανανέωση δέρματος! Η διαδικασία της θεραπείας είναι απολύτως άνετη και μπορείτε μετά την εφαρμογή να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Και μετά την θεραπεία προσδίδει κάθε μέρα και καλύτερη όψη στο δέρμα! Τα αποτελέσματα είναι άμεσα αντιληπτά και διαρκούν 2 χρόνια περίπου, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος (την φθορά που έχει υποστεί) και την ποιότητά του.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας με ραδιοσυχνότητες είναι:age2
1) Σύσφιγξη του δέρματος.
2) Βελτίωση της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος.
3) Βελτίωση του μεταβολισμού του δέρματος.
4) Εξαλείφει τις ρυτίδες, βαθιές και λεπτές.
5) Προσδιορίζει και συσφίγγει το περίγραμμα του προσώπου.
6) Συσφίγγει του πόρους του δέρματος
7) Εξαλείφει τις κηλίδες και ουλές του δέρματος
8) Καταπολεμά τις σακούλες κάτω από τα μάτια, ανορθώνει τα κρεμασμένα βλέφαρα
και εξαφανίζει το “πόδι της χήνας” (οι ρυτίδες στο πλάι του ματιού) και
9) Εξαφανίζει το διπλοσάγονο γιατί συρρικνώνει τα λιποκύτταρα.

2)  Ραδιοσυχνότητες  με φωτοθεραπεία και VACUUM massage

To Magic Pot RF System είναι ένα νέο μηχάνημα για θεραπείες προσώπου+λαιμού+ντεκολτέ που συνδιάζει ταυτόχρονα Ραδιοσυχνότητες, vacuum μασάζ και φωτοθεραπεία! Οι Ραδιοσυχνότητες RF (Πολυπολικές)και το υπέρυθρο φώς LED διαπερνούν το φράγμα της επιδερμίδας,θερμαίνουν τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης οι οποίες συστέλλονται με αποτέλεσμα το τέντωμα (σύσφιξη) του χαλαρού δέρματος , την μείωση των βαθιών ρυτίδων και εξαφάνιση των λεπτών!

Διεγείρεται η παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την ανανέωση των κυττάρων,ενεργοποίηση της κυτταρικής λειτουργίας!
Αποτέλεσμα: Σύσφιξη δέρματος,καθαρό και λαμπερό δέρμα χωρίς πανάδες και μελαγχρωματικές κηλίδες!

Διαβάστε περισσότερα

3) HIFU ULTHERA Τεχνολογία DeepSEE για Lifting

HIFU ULTHERA (High Intensity Focused Ultrasound) Εστιασμένος Yπέρηχος Yψηλής ‘Eντασης είναι η Νέα τεχνολογία Σύσφιξης Προσώπου και Σώματος DeepSEE. Είναι μια συγκεκριμένη τεχνολογία και δέν είναι ίδια με τις άλλλες μορφές υπερήχων. Σε αντίθεση με το χειρουργικό Λίφτιγκ η τεχνολογία HIFU είναι μιά ΜΗ επεμβατική διαδικασία που στοχεύει όχι μόνο τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος αλλά και τον υποδόριο ιστό κάτω από το δέρμα το γνωστό μας SMAS (Βαθύτερα στρώματα συνδετικού ιστού και μυικών στοιβάδων), προκαλώντας θερμική συρρίκνωση με αποτέλεσμα την σύσφιξη! Εισχωρεί πιό βαθιά από το Λέιζερ και τις ραδιοσυχνότητες RF. Η επιφάνεια του δέρματος παραμένει άθικτη. Είναι εγκεκριμένη από τον FDA της Αμερικής.

[custom_button text=”Διαβάστε περισσότερα” title=”Custom Button” url=”https://katerinadayspa.gr/hifu-ulthera-technologia-deepsee-gia-lifting/” size=”large” bg_color=”#ff5c00″ text_color=”#ffffff” align=”right” target=”_self”]

4) RF Fractional Microneedling

5) ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑ LED

Η LED Φωτοδυναμική θεραπεία είναι μιά 100% φυσική διαδικασία,εγκεκριμένη από τον  FDA (Οργανισμός Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων).

Η φωτοθεραπεία με το κόκκινο φώς έχει εμφανή αν τιγηραντική δράση,διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης,αυξάνει την μεταβολική  λειτουργία των κυττάρων,λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες,συρρικνώνει τους πόρους ,αναζωογονεί  έντονα και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος!

Τα Κοσμητικά Οφέλη της LED φωτοθεραπείας:
Η LED φωτοθεραπεία είναι ασφαλής και αποτελεσματική για όλους τους τύπους δέρματος, δεν έχει καμία γνωστή παρενέργεια ή πόνο και δεν απαιτεί καμία φροντίδα μετά. Η θεραπεία της μάσκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα όσο συχνά επιθυμείτε.
6) ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία είναι μιά τεχνική χορήγησης στο βάθος του δέρματος διάφορων ουσιών, όπως βιταμίνες, αμινοξέα, υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια, νανοσφαιρίδια, αυξητικοί παράγοντες κλπ., απαραίτητες για την ανάπλαση, ανανέωση, σύσφιξη και βαθιά ενυδάτωση δέρματος. Είναι μια σύγχρονη μέθοδος στην Αισθητική. Γίνεται σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με την χρήση ενός  ειδικού μηχανήματος του  Advanced Fractional Microneedling Device. To MDPEΝ τραυματίζει κάθετα το δέρμα και διεγείρει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης,με ελάχιστο ερεθισμό της επιδερμίδας.Παράλληλα μέσω των νυγμών(οπών) που δημιουργεί απορροφώνται τα δραστικά συστατικά των ειδικών ορρών που δίνουμε στο δέρμα,ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Επίσης γίνεται με ειδικό ρόλερ με μικροσκοπικές ατσάλινες βελόνες (skin needling-dermaroler), ανοίγει οπές κάποιου βάθους στο δέρμα, μέσω των οποίων εισχωρούν οι δραστικές ουσίες12.pistor-eliance-4_28_3_2013_32_14Εφαρμόζεται και σε νέα άτομα με αφυδατωμένα δέρματα και θαμπή όψη. Το δέρμα αποκτά ξανά την σφριγηλότητά του και νεανικότητά του, ενισχύεται  και διεγείρεται παράλληλα η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και το καλοκαίρι. Είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία, λόγω του ότι τα ενεργά της συστατικά φθάνουν μέχρι τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος,πράγμα που δέν συμβαίνει με οποιαδήποτε κρέμα έστω και την πιό δραστική της αγοράς!

029Οι δράσεις της μεσοθεραπείας είναι:

Πρόκειται για μια θεραπεία  χωρίς παρενέργειες και ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

age37) ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΟ ΜΑΣΑΖ
Το μασάζ αντλιοαναρρόφησης ή SPM αναβιώνει την παραδοσιακη μέθοδο της βεντούζας σε σύγχρονη μορφή! Ο Γερμανικός Οίκος WEYEGANS HIGH CARE βασιζόμενος στις σύγχρονες ιατρικές και κοσμητολογικές έρευνες συνέδεσε αυτή τη μέθοδο με το μασάζ.

Το μασάζ αυτό κινητοποιεί έντονα την λεμφική κυκλοφορία,ισχυροποιεί τον συνδετικό ιστό με τη δράση ειδικών ενζύμων.

Ιδανικό για θεραπείες αναγέννησης προσώπου,λαιμού και ντεκολτέ,Επίσης καταπολεμά το διπλοσάγωνο,  διεγείρει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία, αποκαθιστά τον τόνο των μυών. Οι ρυτίδες λειαίνουν και οι μυς επανακτούν την σφριγηλότητά τους.

8) ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ – ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ με το IPL cyberlight2

Cyber-Ligt

0439) VITALIFT

Drenage και μυοτόνωση για παροχέτευση λέμφου (πρησμένα μάτια κλπ)
Ιονισμός για καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων.
Φωτοανάπλαση στα 660nm. Η μονοχρωματική δέσμη κόκκινου φωτός προκαλεί τη διέγερση των κυττάρων και
την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Διεγείρει την αναγέννηση της επιδερμίδας.
Αναζωογονεί το δέρμα.

Το πλέον ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτροθεραπείας, με μικρορεύματα για άνεση στην αγωγή και διαχρονικότητα
στο αποτέλεσμα.

Το Vitalift είναι ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα ελεγχόμενο ολοκληρωτικά από ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Αγωγές
006α) Αυτόματη διέγερση με patch. Τέσσερις διαφορετικές συνδεσμολογίες, ανάλογα με τις ομάδες των μυών που θέλουμε
να γυμνάσουμε.fotoanaplasifotoanaplash
β) Επιλεκτική μυοτόνωση με έτοιμα προγράμματα για όλες τις περιοχές του προσώπου.
γ) Drenage για παροχέτευση λέμφου (πρησμένα μάτια κλπ)
δ) Ιονισμός για καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων.
ε) Έλεγχος του επιπέδου υγρασίας δέρματος.
ζ) Φωτοανάπλαση στα 660nm. Η μονοχρωματική δέσμη κόκκινου φωτός προκαλεί τη διέγερση των κυττάρων και
την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
η) Ενεργοποιεί 10 μεταλλικούς ακροδέκτες με μικρορεύματα για την κυτταρική ανανέωση.
fotoanaplasiθ) Διεγείρει την αναγέννηση της επιδερμίδας.
ι) Αναζωογονεί το δέρμα.

10) ΡΕΤΙΝΟΛΗ
Είναι ένας ισχυρός αντιρυτιδικός παράγοντας. Διεγείρει την κυτταρική ανάπλαση και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Συμβάλλει στην μείωση των ρυτίδων του προσώπου και επιβραδύνει την γήρανση του δέρματος.

11) ΦΥΛΛΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ – ΕΛΑΣΤΙΝΗΣ
Καταπολεμά και μειώνει τις ρυτίδες και τις ρυτίδες έκφρασης. Διεγείρει και τονώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
Ενυδατώνει βαθιά, οξυγονώνει και αναπλάθει το δέρμα.

041

12) RICH CARE CONSEPT
Αγωγή κατά των ρυτίδων με εφαρμογή πολυενεργών δραστικών ουσιών.
Μάσκα χαβιάρι από οξύρυγχο, αμπούλες Q10, ALGEN GEL (Ζελέ φυκιών).

13) ANTI AGING PEARL ENERGY
Αγωγή κατά των ρυτίδων με εκχύλισμα πρωτεΐνης από μαργαριτάρια και βιταμινούχες κάψουλες.

14) ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΡΕΥΜΑΤΑ
Τα μικρορεύματα είναι ρεύματα υψηλής συχνότητας, παρόμοιας με την συχνότητα που λειτουργούν τα κύτταρα του
ανθρώπινου οργανισμού. Έτσι το σώμα μας τα δέχεται πιο εύκολα σαν μια δικιά του λειτουργία.
Η εφαρμογή διαρκεί από 20΄ έως 40΄ κάθε φορά.
Είναι μια συνολική και αποτελεσματική αγωγή, δρώντας σε τρία στάδια ανάλογα με τη συχνότητα και τις κινήσεις.

042[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]