DERMALUX FLEX LED - ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

     Η φωτοθεραπεία με Dermalux FLEX LED είναι μία μη-επεμβατική θεραπεία για το πρόσωπο και το σώμα, που χρησιμοποιεί κλινικά αποδεδειγμένη ενέργεια φωτός, με σκοπό να διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς αναζωογόνησης και επανόρθωσης του δέρματος, τελείως ανώδυνα και χωρίς χρόνο αποκατάστασης.
H μοναδική τεχνολογία κεραμικών Led Dermalux Μπλε, Κόκκινου και Υπέρυθρου φωτός, παρέχει μέγιστη ισχύ και ελάχιστη θερμότητα για να εξασφαλίσει βέλτιστη απόδοση και σταθερά αποτελέσματα θεραπείας για ορατά λαμπερό, ανανεωμένο και εκλεπτυσμένο δέρμα!

    Επίσης χρησιμοποιείται στην θεραπεία της τριχόπτωσης με άριστα αποτελέσματα. Η φαλάκρα δεν ειναι δυνατόν να αντιστραφεί αλλά βελτιώνεται η ανάπτυξη νέων τριχοθυλακίων ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω τριχόπτωση. Εφαρμόζεται 1 με 2 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Δεν έχει παρενέργειες και μπορεί να επιστρέψει κανείς στις καθημερινές του δραστηριότητες αμέσως. Προκαλεί 200% ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων.

    Από την πρώτη θεραπεία, το Dermalux, ενισχύει άμεσα την επιδερμίδα, δίνοντας ενέργεια στα κύτταρα για να επιδιορθώνονται και αναζωογονούνται πιό γρήγορα, αποκαθιστώντας την ζωντάνια και τη λάμψη.

     Ένας αριθμός συνεχόμενων θεραπειών προσφέρει πολλαπλά και αθροιστικά οφέλη στο δέρμα και αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις δέρματος σε πρόσωπο και σώμα, με μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα. Η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης θα συνεχισθεί για αρκετούς μήνες και μετά την θεραπεία. Η θεραπεία είναι κλινικά αποδεδειγμένη και παρέχει έναν από τους ταχύτερους και ασφαλέστερους τρόπους για την αναστροφή των ορατών σημαδιών γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο, καθαρίζει το δέρμα με τάση ακμής και τις κηλίδες, θεραπεύοντας ευαίσθητες και φλεγμονώδεις παθήσεις του δέρματος όπως ροδόχρου ακμή, έκζεμα, δερματίτιδα, ψωρίαση κ.α. 

    Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους και καταστάσεις δέρματος Το δέρμα έχει την  ικανότητα να απορροφά την φωτεινή ενέργεια και να τη χρησιμοποιεί για να διεγείρει και να ρυθμίζει βασικές κυτταρικές διεργασίες. Επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων, την ανάπλαση, ελαστικότητα και ενυδάτωση δέρματος, καταπραΰνοντας παράλληλα την ερυθρότητα και τον ερεθισμό καθώς και στα συμπτώματα της ψωρίασης. Μειώνει τους πόρους του δέρματος και την λιπαρότητα του. Λειαίνει το δέρμα και καταπολεμά τις ρυτίδες γύρω από το στόμα. Τα οφέλη συνεχίζονται ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Είναι μια χαλαρωτική θεραπεία, χωρίς πόνο και διαρκεί 30 λεπτά περίπου. Χαλαρώνει το σώμα από μυϊκούς πόνους και πιασίματα όπου εφαρμοσθεί. Είναι γνωστό ότι το φως έχει ευεργετική δράση τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Είναι η αγαπημένη θεραπεία των celebrities γιατί είναι αποδεδειγμένα ωφέλιμη! Δεν υπάρχει περιορισμός στις ηλικίες, γίνεται όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και με έντονη ηλιοφάνεια.

    Το Dermalux προσφέρει ειδικές θεραπείες δέρματος χρησιμοποιώντας συνδυασμούς κλινικά αποδεδειγμένων μηκών κύματος Μπλε, Κόκκινο και Υπέρυθρο για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τη βελτίωση της κυκλοφορίας, την ελάττωση της ερυθρότητας και του ερεθισμού και την μείωση των βακτηριδίων στο δέρμα.

    Το ΜΠΛΕ φως έχει αντιβακτηριδιακή δράση, είναι κατά της Ακμής, καλμάροντας το προβληματικό δέρμα!

    Το ΚΟΚΚΙΝΟ φώς διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου & ελαστίνης, μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αναζωογονεί το δέρμα, αυξάνει την ενυδάτωση και την κυτταρική ανανέωση! Καταπολεμά την φωτογήρανση!

    Το ΥΠΕΡΥΘΡΟ φως μειώνει τις υπερμελαγχρώσεις, κηλίδες και πανάδες, απευαισθητοποιεί το δέρμα,το καλμάρει από ερεθισμούς, ερυθρότητα, δερματίτιδες, ουλές είτε από ακμή είτε από τραύματα κλπ. Γίνεται συνδυασμός και των τριών (Tri – wave therapy) ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Οι Φωτομάσκες για οικιακή χρήση είναι χαμηλής έντασης και διαθέτουν μικρότερο αριθμό LED με αποτέλεσμα να μην επιτυγχάνουν υψηλά ποσοστά απορρόφησης της ενέργειας και ως εκ τούτου τα αποτελέσματα είναι αμφίβολα!

Facebook
Μετάβαση στο περιεχόμενο