Ενδοδερμικό Μασάζ SPM

    Το ενδοδερμικό μασάζ είναι ένα είδος μασάζ που γίνεται με ειδικό μηχάνημα αναρρόφησης, τύπου βεντούζας το SPM Digital, με στόχο την διέγερση των λειτουργιών του δέρματος, προσφέροντας πολλαπλά θετικά αποτελέσματα! Κινητοποιεί έντονα την αιματική και λεμφική κυκλοφορία και ισχυροποιεί τον συνδετικό ιστό με τη δράση ειδικών ενζύμων! Με το μασάζ αυτό φθάνει το αίμα μέχρι τα ανώτατα στρώματα της επιδερμίδας μέσω των τριχοειδών αγγείων, διαπερνώντας το υπόδερμα και το χόριο. Την ώρα της εφαρμογής της θεραπείας προκαλείται υπεραιμία και ερυθρότητα προσωρινή (κοκκίνισμα). 

     Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων δέρματος και επιδερμίδας και παράλληλα την άμεση μεταφορά θρεπτικών ουσιών, βιταμινών, μεταλλικών αλάτων, οξυγόνου κλπ. γιατί όπως γνωρίζουμε το αίμα τρέφει και οξυγονώνει όλο το σώμα και τον εν γένει οργανισμό. Το ενδοδερμικό μασάζ είναι μια άριστη τεχνική θρέψης και βαθιάς ενυδάτωσης δέρματος και επιδερμίδας χωρίς κανένα κίνδυνο αντίθετα η ωφέλεια είναι διπλή γιατί με το μασάζ αυτό επιτυγχάνουμε σύσφιξη δέρματος και υποκείμενων ιστών, απάλυνση γραμμών και ρυτίδων, αποκατάσταση προβληματικού δέρματος, ουλών κλπ! Με την διέγερση της αιματικής κυκλοφορίας προκαλεί κυτταρική αναγέννηση, αναγέννηση του λεπτού και πρόωρα συρρικνωμένου δέρματος του προσώπου, καταπολεμά το διπλοσάγονο, αποτοξινώνει και καθαρίζει το δέρμα! Καταπολεμά τις ευρυαγγείες, αυξάνει τον ενδοκυτταρικό μεταβολισμό, ανανεώνει τον υποδόριο ιστό και λειαίνει το δέρμα.
     Στόχος αυτής της αντιγηραντικής μεθόδου είναι η λάμψη, η ενυδάτωση και η σύσφιξη της επιδερμίδας. Χάρη στη δράση της μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και τα ενέσιμα προϊόντα, λένε όσοι ειδικοί την εφαρμόζουν. Προσφέρει άμεση αναζωογόνηση και φυσικό λίφτινγκ στο πρόσωπο. Είναι κατάλληλη για εφαρμογή και σε γυναίκες κάτω των 30 ετών, καθώς λειτουργεί προληπτικά.

Facebook
Μετάβαση στο περιεχόμενο