Καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος

Η απαραίτητη φροντίδα στο σπίτι!

     Στο κέντρο αισθητικής KATERINA DAY SPA γίνεται ΔΩΡΕΑΝ διάγνωση της επιδερμίδας, δίνονται προσωπικές συμβουλές περιποίησης στο σπίτι. Θα ανακαλύψετε την οριστική λύση σε κάθε ανάγκη του δέρματος σας, αφού αξιολογηθεί η κατάσταση της επιδερμίδας και ληφθεί ένα ιστορικό.
     Καλλυντικά για κάθε τύπο δέρματος. Προϊόντα αντιγήρανσης, εξισορρόπησης λιπαρότητας, για ευαίσθητο δέρμα, για ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα, πανάδες, κηλίδες, ακμή, αντηλιακά προϊόντα, περιποίησης σώματος (Peeling, κρέμες για λυποδιάλυση, σύσφιξη, κυτταρίτιδα) και φυσικά (Natural) καθαριστικά προϊόντα.

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ
Το δέρμα ανανεώνεται κάθε 30 ημέρες

     Η επιδερμίδα αποτελείται από 30 κυτταρικά στρώματα και ανανεώνεται από μόνη της κάθε μήνα. Με το κατάλληλο πρόγραμμα περιποίησης και με καθημερινή φροντίδα είναι δυνατόν να βελτιώσουμε την εμφάνιση του δέρματος.

Τη νύχτα το δέρμα αναπτύσσει μηχανισμούς για την ανανέωση του.
     Το δέρμα εκμεταλλεύεται τη νύχτα ώστε να ανανεωθεί. Η υποδόρια κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται μετά τα μεσάνυχτα, κατά την διάρκεια του ύπνου και ενεργοποιεί την κυτταρική δραστηριότητα. Προϊόντα θρέψης και ανανέωσης απορροφώνται καλύτερα τη νύχτα και το δέρμα ωφελείται περισσότερο.

Κατά την διάρκεια της ημέρας, το δέρμα χρειάζεται προστασία για να είναι πιο όμορφο.
    Το δέρμα είναι ένα όργανο προστασίας. Καλείται κατά την διάρκεια της ημέρας να προστατέψει τον οργανισμό από την υπεριώδη ακτινοβολία, την αφυδάτωση, τις αλλαγές της θερμοκρασίας και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την μόλυνση της ατμόσφαιρας και την ηλιακή ακτινοβολία. Τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος για την ημέρα είναι ενυδατικές κρέμες και αντηλιακές που σκοπό έχουν να προστατεύσουν το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο χρόνος ζωής του καλλυντικού προϊόντος εξαρτάται από τα συντηρητικά (χημικές ουσίες) που περιέχει το προϊόν. Τα καλλυντικά νέας γενιάς της σύγχρονης κοσμετολογίας  έχουν πάνω στο κουτί την ένδειξη χρόνου διάρκειας του προϊόντος από το άνοιγμα. Όση μεγαλύτερη διάρκεια έχει ένα προϊόν από το άνοιγμα τόσα περισσότερα συντηρητικά περιέχει. Να προτιμάτε τα καλλυντικά που έχουν μικρότερο χρόνο διάρκεια από το άνοιγμα. Τα συντηρητικά είναι χημικές ουσίες που συσσωρεύονται στον οργανισμό, στα διάφορα ευπαθή όργανα και μακροχρόνια μαζί με τα άλλα συντηρητικά που παίρνει το άτομο από τροφές, φάρμακα κ.λ.π είναι δυνατόν να προκαλέσουν βλάβες και ασθένειες.

Facebook
Μετάβαση στο περιεχόμενο