Κυτταρίτιδα LUMICELL - SLIMpACT

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ – ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ – ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ – ΣΥΣΦΙΞΗ

      Το κάθε άτομο αντιμετωπίζεται χωριστά και ανάλογα με τον μορφότυπο του σώματος του, που εντοπίζεται μέσα από ειδικές διεργασίες. Τα στοιχεία που συλλέγονται συμβάλουν στην πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση των προβλημάτων μέσα από ένα αποκλειστικό προτεινόμενο πρόγραμμα. Η καθημερινή σύγχρονη ζωή με τους γρήγορους ρυθμούς και την ένταση προκαλούν έντονο άγχος, που σε συνδυασμό με τη μη ισορροπημένη διατροφή και τη καθιστική εργασία έχουν ως  αποτέλεσμα την εμφάνιση σημαντικών αισθητικών προβλημάτων στο σώμα. Ολικό και τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, τοξίνες.

    Για την επιτυχημένη αντιμετώπιση και τον περιορισμό αυτών των φαινομένων το κέντρο μας δημιουργεί μια σειρά θεραπειών μοναδικής επιστημονικής βάσης που δίνουν άμεσα και σημαντικά αποτελέσματα.
Οι θεραπείες περιλαμβάνουν:

1. SLIMpACT  !

    Είναι μια πολυλειτουργική συσκευή με την συνέργεια τεχνολογιών όπως  το LIPOLASER (άδειασμα λιποκυττάρων), τα κύματα ΚΟΤΖ (μυϊκή ηλεκτροδιέγερση) και η αντιστατική Ραδιοσυχνότητα. (Μείωση κυτταρίτιδας, σύσφιξη δέρματος, διέγερση παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης).

    4 τεχνολογίες σε μία συσκευή!

  ΛΙΠΟΛΕΙΖΕΡ 

  • Λιποδιάλυση
  • Μείωση λιποκυττάρων
  • Αδυνάτισμα

ΚΥΜΑΤΑ ΚΟΤΖ  

  • Σύσφιξη δερματος
  • Μυϊκή Τόνωση
  • Τοπικό αδυνάτισμα

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ (RF)

  • Σύσφιξη
  • Κυτταρίτιδα
  • Τοπικό λίπος

ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

  • Διέγερση Λεμφικού συστήματος

    Είναι μια ανώδυνη, μή επεμβατική μέθοδος, που δεν προκαλεί παρενέργειες. Είναι μια πρωτοποριακή και ευέλικτη τεχνολογία. Η συνεδρία διαρκεί μισή ώρα έως 40 λεπτά  και γίνεται συνήθως 2 φορές την εβδομάδα για ένα καλό, επιθυμητό αποτέλεσμα!

    Περιλαμβάνει επίσης ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, προσομοιώνοντας και αντικαθιστώντας το χειρωνακτικό μασάζ, ενεργοποιώντας την μικροκυκλοφορία, απομακρύνοντας τα στάσιμα, κατακρατημένα άχρηστα υγρά, ευνοώντας την κένωση της φλεβικής-λεμφικής κυκλοφορίας. Ενδείκνυται για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, της κατακράτησης των υγρών, του οιδήματος και λεμφοιδήματος και την ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος. Βελτιώνει την εντερική λειτουργία, καταπολεμώντας την δυσκοιλιότητα η οποία προκαλεί πολλά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού, όπως έλεγε και ο Ιπποκράτης!

Όλες οι καταστάσεις καθιστικής δραστηριότητας, παρατεταμένης ορθοστασίας, οι συσπάσεις στα αγγεία επιστροφής που προκαλούνται από τα στενά ρούχα, την εγκυμοσύνη, την δυσκοιλιότητα και την παχυσαρκία τείνουν να κάνουν τα υγρά να λιμνάζουν, οδηγώντας άμεσα σε οίδημα, πρησμένες γάμπες, κυτταρίτιδα και κιρσούς. Αυτή η νέα τεχνολογία καταπολεμά τις ατέλειες του σώματος, ομαλοποιεί την λειτουργία του λεμφικού συστήματος και βελτιώνει την ποιότητα ζωής!

2. LUMICELL TOUCH: Ο τέλειος συνδυασμός ενδοδερμικού μασάζ & φωτοδυναμικής θεραπείας
ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΟ ΜΑΣΑΖ + ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

     Η ενδοδερμία είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Διεγείρει την διαδικασία λιπόλυσης με παράλληλη διέγερση των ινοβλαστών για σύσφιξη. Η πληρέστερη κι αποτελεσματικότερη θεραπεία κυτταρίτιδας, για σφιχτό, λείο και υγιές δέρμα. Οι ανατομικά σχεδιασμένοι κύλινδροι με την ελεγχόμενη αναρρόφηση συνδυάζονται πλέον με την εκπομπή δύο διαφορετικών τύπων ακτινοβολίας σε δύο ειδικά διαμορφωμένες εύχρηστες κεφαλές για πιο βαθύ και μόνιμο αποτέλεσμα ενάντια στην κυτταρίτιδα.

     Τα λιποκύτταρα διαθέτουν δύο υποδοχείς ορμονών-άλφα και βήτα, η υπέρυθρη και η magenta ακτινοβολία διεγείρουν την λιπολυτική δράση του βήτα υποδοχέα μειώνοντας το περιττό λίπος.

    Η τεχνολογία του Lumicell βασισμένη στο φως παρέχει ισορροπία του λιπώδους ιστού εφόσον ελέγχει και αναστέλλει την δημιουργία κυτταρίτιδας και διαμορφώνει λεία όψη και υγεία στο δέρμα.

Το Lumicell προσφέρει :
     Εύχρηστη κεφαλή για πολυμορφικό μασάζ, πιο συγκεκριμένα το Lumicell επιτυγχάνει:
Διεισδυτικότητα της υπέρυθρης ακτινοβολίας (30-40mm) και της magenta (8-10mm)
Επίπεδα δράσης σε επιδερμίδα, χόριο και υποδόριο ιστό
Αναστολή της δημιουργίας κυτταρίτιδας και επαναφορά κυτταρικής ισορροπίας στο επίπεδο της λιπαρότητας

Αποτέλεσμα, λείο και υγιές σώμα.
Καλύτερη αιματική κυκλοφορία.
Μείωση των οιδημάτων.
Τόνωση.
Ο τέλειος συνδυασμός ενδοδερμικού μασάζ & φωτοδυναμικής θεραπείας

3. SPM VACU – PRESS
   Το μασάζ αντλιοαναρρόφησης είναι μία νέα μέθοδος θεραπείας. Ο τομέας της (στόχος της) είναι η θεραπεία σώματος, η φυσική επούλωση και η ολιστική κοσμετολογία. Στην σημερινή του μορφή το SPM, συνδυάζει για πρώτη φορά τις μεθόδους massage υπό μορφή βεντούζας με την μοντέρνα τεχνολογία και εργονομία. SPM μπορούν να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες θεραπείες.

1. Αποστράγγιση λέμφου. Κατά της κυτταρίτιδας, για αποβολή υγρού
2. Χαλάρωση. Για παράδειγμα, χαλάρωση των μυών ώμου και λαιμού (αυχένας) σε φυσιολογική φροντίδα.
3. Σύσφιξη δέρματος Κατά των ραβδώσεων, για σύσφιξη χαλαρού δέρματος στο εσωτερικό των μηρών, σύσφιξη γλουτών, στομάχου και στήθους, ανόρθωση ρυτίδων και ομαλοποίηση (λείανση) της υφής της επιδερμίδας.
4. Κυκλοφορικό / Ανάπλαση Εξάλειψη εναποθεμάτων (στρωμάτων) λίπους (αύξηση μεταβολισμού των κυττάρων) και ενεργοποίηση του χαλαρού δέρματος για πλήρη αποκατάσταση του.

5. Αύξηση φαγοκυττάρωσης, αύξηση των φαγοκυττάρων, μέθοδος για της οποίας αποθέματα (λίπους και τοξινών) στους ιστούς, ξένα σώματα και κύτταρα καταστρέφονται όπως π.χ. οι περιπτώσεις ατελεγγεκτασίας, ευρυαγγείας και αραχνοειδούς ευρυαγγείας.
Το SPM λειτουργεί με την βοήθεια υποπίεσης (σε κενό αέρος). Με ειδικά «πιστόλια» γίνεται μασάζ στο δέρμα, το οποίο  αναρροφάτε και στη συνέχεια αποδεσμεύεται. Με ειδική προετοιμασία που βασίζεται στη δύναμη του κενού αέρος και την τεχνική του μασάζ, το SPM έχει τριπλό αποτέλεσμα:
1. Η ροή της λέμφου ενεργοποιείται και τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού απομακρύνονται.
2. Αυξάνεται η καύση λιποκυττάρων και δημιουργείται άμεση τοπική υπεραιμία, με αποτέλεσμα την διάσπαση των αποθεμάτων λίπους.
3. Αυξάνεται ο ενδοκυτταρικός μεταβολισμός καθώς επίσης και η δραστηριότητα των ενζύμων στους ινοβλάστες. Αυτό οδηγεί σε μία μόνιμη (διαρκή) ενίσχυση του συνδετικού ιστού. Φυσική πυκνότητα (πάχυνση) και ανανέωση του υποδόριου ιστού, καθώς επίσης και την λείανση του δέρματος σε περιπτώσεις ραγάδων εγκυμοσύνης και άλλων γραμμώσεων.
Επίσης με το SPM παρέχεται η δυνατότητα εφαρμογής πολλών ειδικών θεραπειών στην κοσμετολογία αλλά και στον τομέα φυσικής επούλωσης και αποκατάστασης του δέρματος.

4. ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΛΕΜΦΟ DRAINAGE
     Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας άριστα αποτελέσματα έχει το μασάζ αρωματοθεραπείας με αιθέρια έλαια που την καταπολεμούν. Τέτοια είναι το κυπαρίσσι, το δεντρολίβανο, το γκρέιπ φρουτ, ο άρκευθος κ.ά. Τα αιθέριας έλαια έχουν μεγάλη διεισδυτικότητα, βοηθούν στην γρήγορη αποτοξίνωση, στην λεμφική παροχέτευση και στην καλή λειτουργία του αίματος. Βιοενεργειακή μάλαξη σώματος με τη βοήθεια αιθέριων ελαίων και με βεντούζες. Βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, την καλύτερη ροή της ενέργειας και βελτιώνει την στάση του σώματος. Τα αιθέρια έλαια έχουν έντονη διεισδυτικότητα και περνούν γρήγορα στην αιματική κυκλοφορία, έτσι εξασφαλίζεται πολύ γρήγορο αποτέλεσμα.
I. Γαλάκτωμα και λάδι σώματος με αιθέρια έλαια, επιλεγμένα για τις ανάγκες κάθε σώματος.
II. Βιοενεργειακή μάλαξη  με τα χέρια για αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα, κατά της κατακράτησης υγρών, αποσυμφορεί και αποροξινώνει τους ιστούς του δέρματος. Το σώμα ξαναβρίσκει τη φόρμα και την υγεία του

5. ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ PEELING ΣΩΜΑΤΟΣ
     Αν θέλετε ένα δέρμα τονωμένο, μαλακό και λαμπερό. Περιποίηση σώματος με άλατα και χειροποίητη μάσκα φυκιών, Peeling σώματος 20΄ με άλατα και αιθέρια έλαια, Μάσκα σώματος με φύκια.

6. ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

     Αν θέλετε μια ιδιαίτερη περιποίηση σώματος για ξεκούραση, τόνωση, αποτοξίνωση και διέγερση των αισθήσεων. Περιποίηση σώματος αποτοξίνωσης και μείωσης της κυτταρίτιδας. Η σοκολάτα είναι πλούσια σε καφεΐνη, ουσία υπεύθυνη για την αύξηση του μεταβολισμού. Ταυτόχρονα οι ισοφλαβόνες που περιέχει δρουν αντικαταθλιπτικά, βοηθώντας άτομα που βρίσκονται σε δίαιτα να αποκτήσουν ευεξία με κρέμα σώματος κατά της κατακράτησης υγρών και λίπους με βάση τη σοκολάτα. Μάσκα σώματος από σοκολάτα.

7. ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
     Αν θέλετε μια αποτοξινωτική και αντιρρευματική περιποίηση που παράλληλα μειώνει την κυτταρίτιδα. Περιποίηση σώματος για την αποκατάσταση της κυτταρίτιδας. Κατάλληλη και για τις ευρυαγγείες
Peeling σώματος με ΑΗΑ 20λεπτο μασάζ με λιποδιαλυτικό προϊόν Λάσπη σώματος.

Share on facebook
Facebook
Μετάβαση στο περιεχόμενο