Οξυγονοθεραπεία με εισπνοή, έκχυση & ψεκασμό

    Το οξυγόνο είναι πηγή ζωής! Το οξυγόνο είναι το καύσιμο του κυτταρικού μεταβολισμού που βοηθά στην επιτάχυνση της αναπνοής των ιστών. Με την εισπνοή μεταφέρεται μέσω πνευμόνων και αγγείων σε όλα τα κύτταρα του σώματος, τα κύτταρα το μετατρέπουν σε ενέργεια, ενεργοποιώντας έτσι την ανάπλαση και αναζωογόνησή τους!

    Η Οξυγονοθεραπεία είναι μία αισθητική θεραπεία που σκοπό έχει να ξανανιώσει τα κύτταρα του δέρματος με το καθαρό υπερβαρικό οξυγόνο, το οποίο συνεχώς μειώνεται στην ατμόσφαιρα λόγω της μόλυνσης του περιβάλλοντος. Το ενδιαφέρον για τη χρήση της υπερβαρικής οξυγονοθεραπείας αυξάνεται συνεχώς και γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη.

    Με την βοήθεια μίας νέας τεχνολογίας, ενός νέου μηχανήματος, με 3 διαφορετικούς τρόπους γίνεται η Οξυγονοθεραπεία, μέσω:

1) Εισπνοής:  Το πρόσωπο καλύπτεται κατά 3/4 με μία ατομική κάσκα όπου διοχετεύεται καθαρό οξυγόνο

2) Ψεκασμού:  Με ειδικό εξάρτημα jet ψεκάζεται το δέρμα με οξυγόνο και δραστικά συστατικά που εισχωρούν μέσα στο δέρμα

3) Έκχυσης  Το οξυγόνο εκχύεται βαθιά στο δέρμα διεγείροντας την ανανέωση των κυττάρων!

    Με την πολύτιμη αυτή θεραπεία τα κύτταρα τρέφονται, αυξάνεται ο μεταβολισμός των κυττάρων, διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης λόγω του πολλαπλασιασμού ινοβλαστών, τα νεκρά κύτταρα αποβάλλονται, το δέρμα αναπλάθεται, και επανακτά νεανική όψη, ελαστικότητα και διαύγεια. Το οξυγόνο καταπολεμά το σμήγμα  που φράζει τους πόρους, αποκαθιστά την ισορροπία στο δέρμα αποφράσσοντας τα τριχοειδή αγγεία.

      Με την οξυγονοθεραπεία αποβάλλονται οι τοξίνες και το δέρμα αποκτά ξανά ροδαλή όψη, λεία υφή και καθαρότητα! Αναδομεί το δέρμα και επανορθώνει τις βλάβες, απαλύνοντας τις λεπτές ρυτίδες, τις ουλές ακμής, τους διεσταλμένους πόρους, την χαλάρωση και τις δυσχρωμίες! Καταπολεμά τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, χαρίζοντας νεανική όψη στο βλέμμα. Ακόμα καταπολεμά την ακμή λόγω των αντιβακτηριακών ιδιοτήτων του. Επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων και ενυδατώνει το δέρμα.

    Η οξυγονοθεραπεία  προάγει την υγεία του δέρματος γιατί το βοηθά να διατηρηθεί νεανικό, χωρίς λεκέδες και θαμπή όψη. Ειδικά οι καπνίστριες έχουν περισσότερο ανάγκη  αυτήν την θεραπεία γιατί η πίσσα του καπνού φράσσει τα τριχοειδή αγγεία που φέρνουν μέσω της κυκλοφορίας του αίματος θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο στην επιδερμίδα.

     Έτσι μη μπορώντας το οξυγόνο να φθάσει στο ανώτερο στρώμα του δέρματος, την επιδερμίδα, το δέρμα αποκτά  θαμπή, άτονη όψη, λίγο κουρασμένη, ρυτίδες, χαλάρωση, δυσχρωμίες και οδηγείται σε πρόωρη γήρανση! Τα νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται στην επιδερμίδα, εμποδίζοντας την να αναπνεύσει.

      Η οξυγονοθεραπεία είναι μία αντιοξειδωτική θεραπεία με βάση το οξυγόνο για την αντιμετώπιση των βλαβών που προκαλούνται από τη δράση των ελευθέρων ριζών. Η οξειδωτική αυτή δράση αποτελεί έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς παράγοντες που συμβάλλουν στη διαδικασία της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Η οξυγονοθεραπεία είναι μια αισθητική εφαρμογή για το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, με άμεσο εκπληκτικό αποτέλεσμα, για μια ανανεωμένη, λαμπερή, σφριγηλή, νεανική επιδερμίδα, απομάκρυνση ή απάλυνση ρυτίδων και χαλαρωμένων βλεφάρων.

      Αμέσως μετά την εφαρμογή, η επιδερμίδα αποκτά έντονη ενεργητικότητα καθώς ανακτά τους φυσικούς τρόπους άμυνας της και αποκαθίσταται η υφή της.

Share on facebook
Facebook
Μετάβαση στο περιεχόμενο