Θεραπείες ματιών (ρυτίδες, σακούλες, μαύροι κύκλοι)

    Τα βλέφαρα και τα χείλια είναι ενωμένα με τους πιο ενεργούς μύες του προσώπου. Συνήθως είναι τα πρώτα που αντικατοπτρίζουν τα σημάδια της κόπωσης και του γήρατος. Εκτός αυτού, η ειδική κατασκευή του περιγράμματος των ματιών διευκολύνει την αποθήκευση υγρών, με αποτέλεσμα τα βλέφαρα να έχουν τάση να υπερφορτωθούν και να διαστέλλονται και να εμφανίζονται οι αντιαισθητικές σακούλες κάτω από τα μάτια. Αυτό το φαινόμενο συνοδεύεται συνήθως από ανά μαύρισμα των ιστών που βρίσκονται δίπλα από τα βλέφαρα, πρόκειται για τους λεκέδες των βλεφάρων.

    Γι΄ αυτούς τους λόγους πιστεύουμε ότι η σωστή φροντίδα αυτών των τόσο σημαντικών περιοχών του προσώπου απαιτεί μια ειδική προσοχή και θεραπεία που πρέπει να γίνεται από επαγγελματίες αισθητικούς, που προσφέρει σφαιρική λύση στην θεραπεία των ατελειών του περιγράμματος των ματιών και των χειλιών, στρώνοντας τις βαθιές ρυτίδες, επανορθώνοντας τις σακούλες των βλεφάρων και περιορίζοντας τους λεκέδες των κάτω βλεφάρων, με έναν ολοκληρωτικό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο.

    Η περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών είναι απαραίτητη και αυτό γιατί το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι:
Στερείται ιδρωτοποιών και σμηγματογόνων αδένων.
Η κυκλοφορία του αίματος είναι αργή.
Οι μυς των ματιών έχουν μιμητική ικανότητα άρα και συχνή σύσπαση.
Οι τρεις πρώτες καταστάσεις δημιουργούν συχνά αφυδάτωση.
Η αργή αιματική κυκλοφορία είναι υπεύθυνη για την δημιουργία «μαύρων κύκλων» και οιδημάτων.
Η συχνή χρήση των μυών των ματιών δημιουργεί εκφραστικές ρυτίδες.

    Σύμφωνα με τα παραπάνω η περιοχή γύρω από τα μάτια πρέπει να:
Ενυδατώνεται με τις κατάλληλες καλλυντικές περιποιήσεις.
Αποσυμφορείται με λεμφική αποστράγγιση για την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και την απομάκρυνση των τοξινών. Ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες που παράγουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη.  Αξιολογούμε τις ανάγκες αυτής της ευαίσθητης περιοχής και τα προβλήματά της, όπως ρυτίδες, χαλάρωση κάτω από τα μάτια, πρηξίματα, δυσχρωμίες κλπ. Βλάβες και εφαρμόζουμε την κατάλληλη θεραπεία όπως: Ενδοδερμικό μασάζ SPM, Ραδιοσυχνότητες RF, HIFU, RF Microneedling, Οξυγονοθεραπεία κ.ά.
    Με το μηχάνημα HIFU ULTHERA (High Intensity Focused Ultrasound) Εστιασμένος Υπέρηχος Υψηλής Έντασης μια νέα τεχνολογία σύσφιξης προσώπου την οποία εφαρμόζουμε και γύρω από τα μάτια εξαλείφει τις ρυτίδες των ματιών, αλλά και τη χαλάρωση!

    Με την Οξυγονοθεραπεία και το καθαρό οξυγόνο που εκλύει, λευκαίνει τους μαύρους κύκλους και τις δυσχρωμίες. Με την Μεσοθεραπεία εξαλείφονται οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και γεμίζουν οι βαθιές ρυτίδες. Επίσης η μεσοθεραπεία με ειδικούς λευκαντικούς ορούς διώχνουν τις δυσχρωμίες και τους μαύρους κύκλους Οι Ραδιοσυχνότητες RF συσφίγγουν την περιοχή ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου – ελαστίνης με αποτέλεσμα την μείωση των ρυτίδων αλλά και την εξάλειψη των δυσχρωμιών.

Share on facebook
Facebook
Μετάβαση στο περιεχόμενο