Λεμφικό μασάζ - Πρεσσοθεραπεία Σώματος

    Το Λεμφικό μασάζ  είναι μια ήπια μάλαξη που στοχεύει στην φυσική αποστράγγιση της λέμφου. Η Λέμφος είναι  το υγρό που απομακρύνει τα απόβλητα του μεταβολισμού από το σώμα! Στο λεμφικό μασάζ οι χειρισμοί είναι ήπιοι  και αποσκοπεί στην διέγερση της κυκλοφορίας της λέμφου! 

  Το λεμφικό σύστημα του οργανισμού επειδή δεν περιέχει αντλία όπως το κυκλοφορικό την καρδιά, εύκολα περιέρχεται σε στασιμότητα και συμφόρηση ειδικά όταν το άτομο κάνει καθιστική ζωή, υπάρχει κληρονομικότητα και δεν τρέφεται υγιεινά.

Ενδείκνυται ειδικά για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, σε λεμφοιδήματα, σε καταστάσεις στρες και άγχους, κατακράτηση υγρών, οιδήματα, χρόνιες φλεγμονές, παθήσεις πεπτικού, ημικρανίες και πονοκεφάλους, πρησμένες γάμπες και αστράγαλοι, σε μυϊκούς πόνους ειδικά αθλητών, στην ιγμορίτιδα, μετά από χειρουργικές επεμβάσεις κλπ. Επίσης βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και μειώνει τις ουλές!

Η Πρεσσοθεραπεία είναι μια μέθοδος λεμφικής παροχέτευσης (λεμφικού μασάζ), αποτοξίνωσης και αύξησης του μεταβολισμού

    Η θεραπεία εξατομικεύεται σύμφωνα με τις ανάγκες του ατόμου και διαρκεί 30 λεπτά ώρας. Εφαρμόζεται από τις πατούσες έως και την κοιλιά.  Κατά την διάρκεια λειτουργίας της με την βοήθεια μιας αντλίας στέλνει αέρα στην στολή, φουσκώνει τις εσωτερικές  επιφάνειες που καλύπτουν το σώμα  και έτσι επιτυγχάνεται ένα ολικό μασάζ αέρα με εκπληκτικά αποτελέσματα. Λειτουργεί ακριβώς όπως το ιατρικό πιεσόμετρο. Ο αέρας που στέλνεται μέσα στη στολή ελέγχεται από τον μικροϋπολογιστή της αντλίας και έτσι κατανέμεται ομοιόμορφα σφίγγοντας όλο σας το σώμα όπου χρειάζεται.

Καταπολεμά:

  • Κυτταρίτιδα
  • Οίδημα και λεμφοίδημα
  • Κατακράτηση λέμφου
  • Φλεβική και λεμφική ανεπάρκεια
  • Κατακράτηση υγρών
 •  
 •  

    Κάνει λεμφικό μασάζ και “πιέζοντας” τις προβληματικές περιοχές του σώματος καταπολεμά κυτταρίτιδα αλλά και την χαλάρωση του δέρματος, κάνοντας σύσφιξη. Έτσι επιτυγχάνεται η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου σε όλο το σώμα. Η αίσθηση που νιώθει  ο άτομο είναι αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης, μετά δε το πέρας της θεραπείας  νοιώθει ελαφρύτερο κατά το ήμισυ του βάρους του!

     Διευθετεί το άγχος  και ενδείκνυται για τα βαριά πόδια, την κατακράτηση υγρών, την ρευματοειδή αρθρίτιδα, τα κουρασμένα και μουδιασμένα άκρα, βελτιώνει την εντερική λειτουργία και καταπολεμά την αδυναμία, κούραση και βαρεμάρα. Θεραπεύει πρηξίματα και οιδήματα όπου λιμνάζει η λέμφος και οφείλονται στην κακή κυκλοφορία και σε χρόνιες παθήσεις των φλεβών. Βελτιώνει εσωτερικά την υγεία και ξεμπλοκάρει τον οργανισμό που δεν μπορεί να χάσει εύκολα βάρος.

   Με την συγκεκριμένη Πρεσσοθεραπεία Σώματος-Λεμφικό μασάζ περιττά υγρά και τοξίνες αποβάλλονται μέσω της φυσικής οδού. Το σώμα αποστραγγίζεται και τα κατακρατημένα υγρά αποβάλλονται. 

Facebook
Μετάβαση στο περιεχόμενο