Απολέπιση – Peeling – Ανανέωση δέρματος

Ανανεώστε το δέρμα σας με την EKSEPTION!

    H EKSEPTION είναι μια μοναδική θεραπεία με πήλιγκς και προϊόντα επανεπιφανειοποίησης για αποτελεσματική και γρήγορη αναδόμηση και αναζωογόνηση του δέρματος! Έχει επιφανειακά και μεσαίου βάθους πήλιγκς, τα πολυδροξυοξέα ΡΗΑs και τα βιονικά οξέα ΒΑs, εμπλουτισμένα με πεπτίδια, ένζυμα, βιταμίνες Ε και Α και υαλουρονικό οξύ, τα οποία χρησιμοποιούνται σε πολλές αισθητικές και δερματολογικές θεραπείες όπως στην Γήρανση του δέρματος, στην Φωτογήρανση, στην Χαλάρωση και Βαθιές ρυτίδες αλλά και στην Αφυδάτωση γιατί ενυδατώνει βαθιά το δέρμα! Έχουν λειαντικές ιδιότητες στο υπερκερατωμένο και με διευρυμένους πόρους δέρμα.

     Σε σχέση με τα παραδοσιακά ΑΗΑ, προσφέρουν περισσότερα θεραπευτικά πλεονεκτήματα. Τα ΡΗΑs και τα ΒΑs είναι λιγότερο ερεθιστικά για το δέρμα σε σύγκριση με τα ΑΗΑ και προκαλούν μικρότερη αίσθηση καύσους. Κατά συνέπεια είναι συμβατά με κλινικούς ευαίσθητους τύπους δέρματος, την ροδόχρους ακμή και είναι το πλέον κατάλληλο πήλιγκ για τις συνθήκες ηλιοφάνειας στην Ελλάδα! Tα PHAs ενισχύουν επίσης τον φραγμό του δέρματος και λειτουργούν ως υγροσκοπικά και ενυδατικά στοιχεία λόγω της δομής τους που τους δίνει την δυνατότητα να συγκρατούν σημαντική ποσότητα νερού. Δεν ερεθίζουν και δεν δημιουργούν φωτοευαισθησίες και επιπλέον έχει αποδειχθεί ότι προσφέρουν ιδιαίτερη προστασία από τον ήλιο, γεγονός που αποδίδεται στις αντιοξειδωτικές ιδιότητές τους. Η σειρά EKSEPTION αποτελείται από 11 διαφορετικά πήλιγκς, καλύπτουν πολλές θεραπείες(εξισορρόπηση λιπαρότατος (σμηγματόρροια), αντιγήρανση (ρυτίδες, χαλάρωση), φωτογήρανση, ακμή (φαγέσωρες, μαύρα στίγματα, ενεργό ακμή, μετά την ακμή), λεύκανση (πανάδες, μελαγχρωματικές κηλίδες), Ισχυρή ενυδάτωση (ξηρότητα, αφυδάτωση), λείανση δέρματος (τραχιά υφή), ανανέωση κλπ.) και εκτός από οξέα περιέχουν και πεπτίδια, τα οποία λόγω της φύσης τους διεισδύουν αποτελεσματικά στο δέρμα, διεγείρουν τους ινοβλάστες, προστατεύουν το DNA των κυττάρων και συμμετέχουν στην αποκατάσταση, ανανέωση και μακροβιότητα των κυττάρων, ενεργοποιώντας τους φυσικούς μηχανισμούς αποκατάστασης!
Ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος απαιτούνται 2-5 θεραπείες-συνεδρίες και το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό με Ανανέωση δέρματος, Λάμψη, Φωτεινότητα και Αντιοξείδωση!!!

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ -PEELING

      Εφαρμόζουμε διάφορες μεθόδους ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας και τον τύπο του δέρματος.
Α. Ήπια απολέπιση με ενζυματικό πήλινγκ για πολύ ευαίσθητα και λεπτά δέρματα.
Β. Απολέπιση – αντιοξείδωση με 
AHA
Περιποίηση προσώπου με οξέα φρούτων για ανανέωση της επιδερμίδας, ενεργοποίηση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και για την καταστροφή των ελευθέρων ριζών.
Γ. Φυτικό peeling (βαθιά Βοτανο-απολέπιση)

Με την θεραπεία βαθιάς απολέπισης με βότανα το Green Peel, η πρωτότυπη μέθοδος της Dr. Med Christine Schrammek Γερμανίδας ιατρού.

     Το Green Peel είναι μια βιολογική μέθοδος αναπτυγμένη βάσει της ιατρικής, η οποία εφαρμόζεται παγκοσμίως, για την απολέπιση του δέρματος χρησιμοποιώντας μόνο φυτικά προϊόντα.
Χωρίς κανένα χημικό ή συνθετικό συστατικό, αποτελεί ασφαλή μέθοδο απολέπισης, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψει ο ασθενής τις επαγγελματικές και κοινωνικές του υποχρεώσεις.
Εφαρμογή σε:

• Δέρμα με πανάδες
• Μεγάλοι πόροι
• Πρόωροι γήρανση του δέρματος
• Ρυτίδες
• Ουλές
• Ραγάδες εγκυμοσύνης
• Κυτταρίτιδα
• Χαλαρότητα στην κοιλιά, στα μπράτσα και τους μηρούς.

Τέλος η πρόωρη γήρανση και η χαλάρωση του δέρματος ή οι Πανάδες!

    Καιρός για ένα άψογο, καθαρό, λείο, ανανεωμένο δέρμα – ένα όνειρο που για να πραγματοποιηθεί αρκεί μόνο η βοήθεια της φύσης. Η ιδιαιτερότητα του Green Peel δεν συνιστάται μόνο στην απόλυτη φυσική βάση και τα άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα. Η θεραπεία βαθιάς απολέπισης με βότανα, το Green Peel, μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές χωρίς επιβλαβείς παρενέργειες και να χρησιμοποιηθεί από πρόσωπο καθώς και στην πλάτη, την κοιλιά, τα μπράτσα και τους γλουτούς. Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους απολέπισης όπως οξύ της Βιταμίνης Α, χημικά απολεπιστικά και Δερμοαπόξεση, το Green Peel έχει τα ίδια αποτελέσματα ενώ είναι πολύ καλύτερο όχι μόνο γιατί σαν φυσικό προϊόν δεν έχει παρενέργειες αλλά και γιατί τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 5 ημέρες από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

    Το φυσικό μείγμα του Green Peel παρασκευάζεται από βότανα, φύκια, ορυκτά, ένζυμα και βιταμίνες. Η θεραπεία συνίσταται στην απορρόφηση του από το δέρμα μετά από ειδικό μασάζ.
    Έπειτα ακολουθεί μια ελαφριά απολέπιση των εξωτερικών στρωμάτων του δέρματος που οφείλεται σε μικρο-σωματίδια (φυτοκρυστάλλους) που περιέχουν τα βότανα.
    Με αυτόν τον τρόπο ερεθίζεται η ζώνη ανάπτυξης του δέρματος και δημιουργεί νέα κύτταρα.
Υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία αίματος στο δέρμα με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η προμήθεια οξυγόνου και ο μεταβολισμός. Λίγες μέρες αργότερα το δέρμα απολεπίζεται.

Facebook
Μετάβαση στο περιεχόμενο